zZeker

zZeker Prezi placeholder

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

zZeker is een nieuw factoringplatform voor ZZP’ers. Het initiatief van factormaatschappij SVEA Finans biedt ZZP’ers een gemakkelijke manier om facturen nog dezelfde dag uitbetaald te krijgen. De Prezi wordt gebruikt als pitch voor grote partijen om het product te koppelen aan bestaande facturatie-oplossingen.

Voor de presentatie heeft Prezify het concept bedacht, de grafische vormgeving van de visuals verzorgd en voor verschillende gelegenheden een versie op maat gemaakt – volledig gebruiksklaar om te presenteren.

 • Huisstijlen van zZeker en SVEA Finans
  Twee verschillende huisstijlen voor twee verschillende onderdelen van de Prezi
 • Custom iconen ter visualisatie
  Ter illustratie van de inhoud van de Prezi werden iconen/visuals op maat gemaakt
 • Kaart van Europa met locaties SVEA Finans
  Een kaart van Europa + vlaggen bij kantoren toont SVEA's internationale karakter
 • Creatieve invulling van bulletpoints
  Geen saaie bullets, maar creatieve vormen die visueel het verhaal ondersteunen
 • Prezi animaties tonen screenshots zZeker applicatie
  Prezi animaties geven de ruimte om screenshots van de zZeker app te laten zien
 • Afbeeldingen in de Prezi
  Passende afbeeldingen en visuals brengen de presentatie tot leven

Briefing

Een dynamische presentatie die op overtuigende wijze de voordelen van het product communiceert, met daarnaast voldoende ruimte voor het tonen van beelden. Gebaseerd op een bestaand verhaal waarin de achtergrond van SVEA Finans wordt belicht, waarom zZeker is ontwikkeld en toont welke mogelijkheden het product heeft.

Creatief

Om het internationale karakter van SVEA Finans te benadrukken is gekozen voor een kaart van Europa als basis. Een overzichtelijke stijl, waarin de belangrijkste visuals bestaan uit screenshots van het product en illustraties. Dit geeft de presentator de ruimte om zijn verhaal te vertellen en sluit aan bij bestaande communicatiemiddelen.

Presentatie

Verschillende kleurstellingen markeren duidelijk de verschillende onderdelen uit de presentatie. Door gebruik te maken van opbouwende animaties en her en der een kwinkslag heeft de Prezi een lichte tone-of-voice, maar ook een professionele uitstraling. Een stijl die goed past bij het product, en zzeker even belangrijk: bij de presentator.

Loading Prezi...
Momentje aub..