UEBT/UTZ Herbal Tea

Prezi UEBT UTZ Herbal Tea presentatie first frame

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

De Union for Ethical Biotrade is een non-profit organisatie die ‘Sourcing with Respect’ promoot; voor producten die gemaakt worden met ingrediënten met respect voor biodiversiteit. En recent heeft UEBT met UTZ Certified een standaard ontwikkeld voor duurzame thee – te lanceren tijdens een conferentie in Parijs.

Voor deze lancering heeft Prezify de presentatie verzorgd: het concept, de grafische vormgeving en de productie. Aangezien de Prezi volledig standalone afgespeeld moest kunnen worden werd ook een van de presentie gemaakt – inclusief om het verhaal toe te lichten.

 • Functioneel zoomen in Prezi
  Steeds verder uitzoomen ondersteunt het verhaal ...
 • Overzichtelijke big picture
  ... met een overzichtelijke Big Picture als eindpunt
 • Custom illustraties
  Custom illustraties begeleiden het verhaal ...
 • ... aangevuld met creatieve, relevante animaties ...
 • ... en nog meer animaties... subtiel, functioneel én omdat het oog ook wat wilt!

Briefing

Het Herbal Tea Program van UEBT en UTZ Certified presenteren tijdens een conferentie van UEBT in Parijs over biodiversiteit in de voedsel en cosmetica sector.

Het doel is om tijdens een korte presentatie het programma op leuke en heldere manier, zelfstandig, toe te lichten – zonder mondelinge toelichting van een presentator.

Creatief

Twee key-visuals om twee key onderdelen visueel te benadrukken: de herkomst van Herbal Tea, en hoe / waarom het keurmerk bijdraagt aan biodiversiteit.

Gebaseerd op een korte, krachtige storyline die ondersteund wordt door toegankelijke illustraties om het belang van biodiversiteit en het keurmerk helder te visualiseren.

Presentatie

Een to-the-point Prezi en video met een heldere boodschap die binnen enkele minuten op korte en krachtige manier de boodschap van UEBT en UTZ Certified overbrengt.

Met creatieve, functionele animaties, passende visuals en de professionele voice-over lijkt het ons dat de boodschap duidelijk is – voortaan alleen nog UTZ Certified herbal thee?

Prezi video placeholder visual tv

Video

Om de presentatie volledig standalone bruikbaar te maken hebben we ervoor gekozen de presentatie ook als video op te leveren. Deels vanwege het gebruiksgemak: op deze manier was het tijdens alleen nog een kwestie van op ‘play’ drukken. En deels om de nauwkeurig te kunnen timen, wat op dit moment binnen Prezi nog veel minder precies is.

Het is weliswaar geen vervanging voor een goede presentatie, maar zeker een handige aanvulling en regelmatig van grote meerwaarde; bijvoorbeeld in situaties zoals deze!

Voice-over visual microphone and ipad

Voice-over

Er was op de geen ruimte voor mondelinge toelichting. Dus hebben we er al snel voor gekozen om een professionele stem-acteur de begeleidende boodschap in te laten spreken; gebaseerd op een script van UEBT en in goed overleg geredigeerd door Prezify.

De voice-over, die onder meer werd geselecteerd op klank, uitspraak en uitstraling, werd vervolgens achter een van de presentatie gemonteerd, precies getimed op de storyline van de Prezi.

Loading Prezi...
Momentje aub..