Reinier Haga Groep

ReinierHaga Groep Prezi firstframe

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

De ReinierHaga groep bestaat uit het Reinier de Graaf, het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis – samenwerkende ziekenhuizen uit de regio Den Haag met onder meer een gezamenlijk jaarverslag. Om dit jaarverslag zo toegankelijk mogelijk te maken voor een zo breed mogelijke doelgroep werd dit jaar gekozen om het jaarverslag ook te vertalen naar een interactieve Prezi.

In samenwerking met Teldesign heeft Prezify een visueel concept ontwikkeld om het jaarverslag breed te kunnen presenteren en online te delen. Prezify heeft daarnaast onder meer geadviseerd met betrekking tot de opbouw van de Prezi, de vormgeving van de content verzorgd en de productie van de presentatie uitgevoerd. Tevens werd een gemaakt van de presentatie; om de presentatie gemakkelijk zo breed mogelijk te kunnen delen.

 • ReinierHaga - kaartenmuur concept
  Een 'get-well-card'-muur als big picture
 • ReinierHaga - huisstijlen
  Reinier de Graaf, Haga, LangeLand: drie verschillende huisstijlen in één Prezi..
 • ReinierHaga - HagaZiekenhuis huisstijl
  ... huisstijl van het Haga Ziekenhuis ...
 • ReinierHaga - Reinier de Graaf huisstijl
  ... huisstijl van het Reinier de Graaf ...
 • ReinierHaga - LangeLand huisstijl
  ... en de huisstijl van het LangeLand Ziekenhuis
 • Video en animaties ondersteunen elk onderdeel
 • ReinierHaga - maatwerk datavisualisatie
  Maatwerk datavisualisatie, aangepast aan de huisstijl per ziekenhuis
Prezi Presentatie ontwerp

“Prezify heeft voor de Reinier Haga Groep (Reinier de Graaf – Delft, HagaZiekenhuis – Den Haag, LangeLand Ziekenhuis – Zoetermeer) het jaarverslag 2015 in Prezi-vorm gemaakt. Een behoorlijk uitdagende klus: schakelen met 3 ziekenhuizen en enorm veel informatie die zo compact en logisch mogelijk in een Prezi moest worden weergegeven.

Prezify heeft met enorm veel inzet en verstand van zaken aan de klus gewerkt. We vonden ze samenwerking erg prettig en het resultaat is een schitterende prezi met het jaarverslag van de 3 ziekenhuizen van de Reinier Haga Groep.”

Richard Pflug
Senior communicatieadviseur @ HagaZiekenhuis

Briefing

Een toegankelijke presentatie om de (sociaal) jaarverslagen van de ziekenhuizen van de ReinierHaga groep helder, begrijpelijk en visueel te presenteren. Een Prezi waarbinnen de jaarverslagen interactief bekeken kunnen worden en de verschillende huisstijlen van de aangesloten ziekenhuizen op natuurlijke manier geïntegreerd worden.

Creatief

Een kaartenmuur, waar de ‘kaarten per ziekenhuis’ conform huisstijl worden opgemaakt en zo gegroepeerd dat ze ook interactief te bekijken zijn. Licht speelse animatie-details, video’s en stapelen van kaarten verzorgen een toegankelijke stijl en maken het leuk om de presentatie te bekijken – zonder de huisstijlen uit het oog te verliezen.

Presentatie

Een prettig ‘klikbare’, interactieve Prezi presentatie om de content uit het jaarverslag overzichtelijk te communiceren. En gezien de positieve reacties raken de visuele stijl en kort-en-bondige stijl precies de juiste snaar; ideaal voor de gevarieerde doelgroep. De juiste balans om een ingewikkeld verhaal op een toegankelijke manier te vertellen.

ReinierHaga - Interactieve PDF-handout

Hand-out

Een Prezi online bekijken is mooi; maar soms is dat simpelweg niet mogelijk. Of misschien vind je het gewoon prettiger om de presentatie even te printen? Of wil je de presentatie downloaden naar je tablet of mobiel en hem daar offline te bekijken?

Om dit te faciliteren en de presentatie zo breed mogelijk bruikbaar én deelbaar te maken is ervoor gekozen om naast de Prezi ook een interactieve PDF-versie te maken van de presentatie. Natuurlijk houdt de Prezi zelf bekijken de voorkeur… maar wanneer dat even niet handig of mogelijk is, of wanneer je hem gewoon liever anders bekijkt, dan biedt deze interactieve PDF het perfecte alternatief!

Loading Prezi...
Momentje aub..