NIP

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

Het Nederlands Instituut van Psychologen behartigt de belangen van de ruim 13.000 aangesloten psychologen. Actief door heel Nederland, centraal georganiseerd vanuit het Huis van de Psychologie in Utrecht. De Prezi is gemaakt (potentiƫle) nieuwe leden om de vereniging te leren kennen.

Voor de presentatie heeft Prezify het concept bedacht, geholpen met de storyline en de vormgeving verzorgd. Daarnaast hebben we meerdere opgenomen voor de Prezi.

 • Overview van de Prezi presentatie
  Het Huis van de Psychologie
 • Toelichting hoe Prezi werkt
  Welkom - en hoe werkt Prezi?
 • Prezi animaties zorgen voor complete ervaring
  "kom binnen" - Prezi animatie
 • Iconen als indicatie voor voice-overs in Prezi
  Iconen gevens hints waar voice-overs zijn in de presentatie
 • Structuur van de presentatie
  De opbouw van de Prezi is hetzelfde als de verenigingsstructuur
 • Foto's van het NIP-bureau
  Neem een kijkje in het NIP-bureau
Prezi presentatie

Onze samenwerking met Prezify liep goed, dankzij de flexibiliteit konden wij ons volledig focussen op de inhoud van de prezi, en zelfs de laatste actuele wijzigingen nog verwerken. Wij zijn heel tevreden over het eindproduct en krijgen goede reacties van onze leden op de presentatie.

Arjen Konijnenberg
Hoofd Communicatie @ Nederlands Instituut van Psychologen

Briefing

Op een vriendelijke, interactieve manier leden welkom heten en wegwijs maken in de vereniging. Een moderne, dynamische uitstraling conform huisstijl. Naast een korte introductie van de vereniging en de mogelijkheden die het NIP biedt ook een overzicht geven waar leden terecht kunnen met vragen en waar ze meer informatie kunnen vinden.

Creatief

Een virtuele rondleiding in het Huis van de Psychologie. Een op maat gemaakte illustratie, gebaseerd op het NIP-bureau, vormt een aantrekkelijke basis en visualiseert hoe het NIP georganiseerd is. De korte voice-overs van medewerkers en de open deuren geven de presentatie een persoonlijk, toegankelijk gevoel.

Presentatie

Een prettige presentatie om in een notendop de mogelijkheden van een brede organisatie toe te lichten. Met een functionele structuur en veel verwijzingen naar verdiepende informatie is het een eigentijdse manier om leden een warm welkom te geven, zoals ook blijkt uit de positieve reacties van de leden van het NIP.

Voice-over visual microphone and ipad

Voice-over

Voice-overs van verschillende medewerkers in de vereniging, waaronder de voorzitter en de directeur, geven de presentatie een persoonlijk en toegankelijk karakter. De fragmenten zijn door Prezify op locatie opgenomen, later bewerkt en in de presentatie verwerkt zodat ze op het juiste moment starten.

Loading Prezi...
Momentje aub..