Natuur & Milieu

Natuur & Milieu prezi first frame

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

Natuur & Milieu is één van de 95 goede doelen die gesteund worden door de Postcode Loterij. Voor hen een belangrijke partner, en daarom ook belangrijk om tijdens het vijfjaarlijkse evaluatie-moment de bereikte mijlpalen en visie voor de komende jaren helder en aantrekkelijk te presenteren. Dus koos Natuur & Milieu voor Prezi.

Voor deze presentatie heeft Prezify het concept verzonnen en geholpen bij het ontwikkelen en visualiseren van de content. Hiervoor zijn veel van de illustraties custom vormgegeven, precies op maat van de huisstijl en gewenste tone-of-voice. Uiteraard volledig presentatie-klaar opgeleverd!

 • Speels overzicht als big picture
  Speels overzicht waar veel te zien als Big Picture van de Prezi
 • Custom illustraties
  Custom illustraties ondersteunen het verhaal... in lekker informele stijl
 • Natuur & Milieu huisstijl
  Een toegankelijke stijl, waarin huisstijl-elementen duidelijk herkenbaar zijn
 • Campaign images
  Campagne-beelden uit de praktijk - naadloos geïntegreerd in het format
 • Creatieve, opvallende visuals
  Opvallende illustraties met creatieve insteek visualiseren de content ...
 • Informele tone-of-voice
  ... in een passende, informele tone-of-voice
 • Uiteraard inclusief passende data-visualisaties en bulletpoints

Briefing

Een gelikte, heldere presentatie om een voor Natuur & Milieu belangrijk evaluatie-moment kracht bij te zetten. De kern van het uitgebreide evaluatierapport vertalen naar een kort en krachtige Prezi.

Hoewel de content van het rapport een vrij formele toon heeft, is dit niet de bedoeling van de presentatie: visueel communiceren in de energieke, enthousiaste stijl die past bij de organisatie – binnenkomen met een aantrekkelijke knal.

Creatief

Een speels vormgegeven routekaart die beschrijft waar we vandaan komen, waar we nu staan en de visie visualiseert voor de toekomst. Serieuze content vertaald naar een vriendelijke, informele tone-of-voice om de boodschap zo toegankelijk mogelijk te communiceren.

Gepresenteerd in een stijl waarin huisstijl duidelijk herkenbaar is. Gebaseerd op een verhalende storyline, ondersteund door creatieve illustraties.

Presentatie

Zeker een Prezi die indruk gemaakt heeft! Met ondersteunende animaties en pakkende visuals die de inhoud van het evaluatierapport op een leuke, en vooral relevante, manier communiceert. Dankzij de informele insteek en de opvallende illustraties een boeiende presentatie om naar te kijken; absoluut een Prezi die niet snel vergeten zal worden!

En zeker niet voor niets – ook de komende jaren zal de samenwerking voortgezet worden. Doel bereikt!

Loading Prezi...
Momentje aub..