Mobility Service

Mobility Service Nederland Prezi presentatie firstframe

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

Mobility Service Nederland is een innovatieve leasemaatschappij gericht op MKB en detachering. In deze presentatie vertellen ze hoe zij klanten werk uit handen nemen (en voor wie ze dat al hebben gedaan!), hoe ze hen tijd besparen en op welke manieren zij hen ondersteunen. Of in andere woorden; waarom leasen bij MSN leasen met voorrang is!

Om het verhaal van Mobility Service te ondersteunen heeft Prezify het visuele concept ontwikkeld, geadviseerd over de storyline, de vormgeving en de productie van de presentatie verzorgd; en de Prezi uiteraard puntgaaf opgeleverd – klaar om te presenteren én om online te delen.

 • Mobility Service - Prezi Big Picture
  Een grid, opgebouwd uit afbeeldingen, vormt de basis voor de Prezi ...
 • Mobility Service - Main grid
  ... het bepaalt de opbouw en structuur van het overzicht ...
 • Mobility Service - Grid detail
  ... en bovendien komt hetzelfde grid terug op detail-niveau!
 • Mobility Service - custom icons
  De presentatie wordt ondersteunt door maatwerk iconen...
 • ...en quotes; geen reden het zelf te zeggen, als anderen het voor je doen, toch?
 • Mobility Service - Creative bullets
  Ook niets mis met bullets in een Prezi - maar dan met een twist...
 • Mobility Service - Inhouse-style
  De vormgeving van de presentatie is natuurlijk conform huisstijl...
 • Mobility Service - Tone-of-Voice
  ... inclusief passende tone-of-voice; in lijn met andere communicatie-uitingen
Prezi presentatie ontwerp

“Je kent het wel; tig versies van PowerPoint-presentaties die rondzwerven in het bedrijf… Als nieuwe marketingmanager binnen Mobility Service Nederland wilde ik graag toe naar een centrale bedrijfspresentatie. En als bedrijf hebben we ambities op digitaal vlak, dus past daar een hippe en vernieuwende presentatie bij. Al googelend kwam ik terecht bij Prezify. Ik kende Prezify vooraf niet, dus het is altijd een gok, maar de eerste indruk was goed. Na een paar mails, een telefoongesprek en een kennismaking op locatie hartje centrum Utrecht was er sprake van een match en ging Prezify voor ons aan de slag.

Ik heb de samenwerking als erg plezierig ervaren. Ik ontving vooraf een duidelijke offerte, inclusief planning die rekening hield met onze krappe deadline. En ik hoefde vervolgens niet zelf achter hem aan, zoals bij veel leveranciers; Martijn kwam na wat we hadden afgesproken en reageerde pro-actief. Al bij het eerste voorstel werd een richting ingeslagen die paste bij onze briefing en waar wij ons happy bij voelden. Visueel zag het er prachtig uit. Daarna werd alles verder uitgewerkt en kwam Martijn ook steeds weer pro-actief met ideeën ter verbetering. Mét resultaat.

Het eindresultaat is prachtig geworden. Onze accountmanagers zijn blij met de presentatie en bovendien krijgen we positieve reacties van klanten. En als ik toch nog wat wijzigingsverzoeken heb, dan wordt daar heel snel actie op ondernemen en het is altijd boven verwachting. Kortom: ik kan Prezify ontzettend aanbevelen! …en nee, ik heb geen aandelen… ;-)”

Hilda Boerma
Marketingmanager Digitaal @ Mobility Service Nederland

Briefing

Een heldere, creatieve presentatie om te communiceren wie Mobility Service Nederland (MSN) is, wie onze klanten zijn, wat de voordelen van leasen via MSN zijn en de mogelijkheden die we bieden toe te lichten. Flexibel, interactief in gebruik, zowel visueel als qua tone-of-voice conform huisstijl en bovenal een presentatie met een duidelijk, overtuigend verhaal naar klanten toe.

Creatief

Een grid van key-visuals, relevant voor de service die Mobility Service Nederland levert, die de basis vormen voor het verhaal van MSN. Een grid wat de mogelijkheid bied om snel te schakelen tussen onderdelen, en daarmee gemakkelijk aan te passen is aan het publiek. Een stijl die een visuele stijl van vertellen ondersteunt – en een spreker in staat stelt zijn eigen verhaal te vertellen.

Presentatie

Een overzichtelijke, flexibele presentatie die in allerhande situaties gebruikt kan worden. Enthousiaste reacties van accountmanagers én van klanten tonen aan dat de presentatie doet wat hij moet doen: een goede ondersteuning vormen voor het verhaal, zonder dwingend te zijn of in de weg te zitten. Kortom: een Prezi die perfect toont waarom leasen bij MSN leasen met voorrang is!

Loading Prezi...
Momentje aub..