Jaarbeurs Utrecht

First frame Elektrotechniek 2015 Jaarbeurs Utrecht event-presentatie.

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

De Jaarbeurs in Utrecht is een gewilde locatie voor grote beurzen en evenementen; één van de jaarlijkse events is de Elektrotechniek beurs. Om dit event te promoten koos de Jaarbeurs voor Prezi; gericht op potentiële exposanten, bedoeld om hen te laten zien wat ze mogen verwachten van ELT 2015 en ze te overtuigen van de meerwaarde van aanwezig zijn.

Voor ELT heeft Prezify op basis van de bestaande stijl een Prezi-concept verzonnen en in goede samenwerking met de Jaarbeurs in Utrecht de storyline opgebouwd en vormgegeven. Uiteraard werd ook de productie van de presentatie verzorgd; opgeleverd als interactieve Prezi én video – inclusief een lekker achtergrondmuziekje om de ervaring zo goed mogelijk over te brengen.

 • Data-visualisatie Prezi jaarbeurs Elektrotechniek 2015
  Data-visualisatie op maat - in lijn met de ELT-huisstijl en de event-presentatie
 • Fotoimpressie van eerdere events visualiseren wat deelnemers mogen verwachten
 • Voorbeeld van huisstijl-gebruik jaarbeurs
  De presentatie werd volledig gemaakt conform de huisstijl van ELT365-2015
 • Kleine verrassingseffecten, zoals deze video, helpen de aandacht vast te houden
 • Bestaand campagnemateriaal is onderdeel van eventpresentatie
  Veel campagnemateriaal in de Prezi helpt om de herkenbaarheid te vergroten...
 • Elektrotechniek2015 illustraties
  ... net als de ELT365-2015 illustraties: zonde om die niet te gebruiken!
 • Subtiele 3D effecten versterken het gewenste dynamische gevoel...
 • Renders van 3d objecten Elektrotechniek 2015, Jaarbeurs Utrecht
  ... en ze vullen de 3D renders van de verschillende gebieden van ELT365 mooi aan
 • Veel ruimte voor tekst in de Prezi
  Als standalone Prezi die bedoeld is als 'brochure', er is veel ruimte voor tekst
Prezi presentatie ontwerp, Prezi video

“We hebben de samenwerking met Prezify als erg prettig ervaren. Vooraf is goed uitgevraagd wat de doelstelling van de presentatie was, wat we exact wilden overbrengen en wie de ontvanger was. Zodat de presentatie uiteindelijk precies aansloot op deze doelstelling. Het traject verliep daardoor ook soepel en tussentijds was er veel terugkoppeling over vormgeving en voortgang, zodat met elkaar bepaald kon worden of we op de juiste weg waren of nog moesten bijsturen zonder de planning uit het oog te verliezen. Binnen een zeer korte tijd is er een goede en aantrekkelijke Prezi presentatie afgeleverd.”

Esther Steenbergen
Campagne manager @ Jaarbeurs Utrecht

Briefing

Een verhalende presentatie om potentiële exposanten te informeren over de mogelijkheden van deelname, de voordelen uit te lichten en op de hoogte te houden van ontwikkelingen.

Primair uitgangspunt is het creëren van een positieve houding en de presentatie dient gemakkelijk deelbaar te zijn via e-mail en social media (waaronder Youtube).

Creatief

Een visuele verhaallijn gebaseerd op het logo van ELT 2015, waarin het publiek wordt meegenomen langs een impressie van eerdere edities, de resultaten bezoekersonderzoek, de visie en het team van de organisatie.

Het programma en de verschillende mogelijkheden van deelname aan de hand van beelden en praktijkvoorbeelden toelichten, geheel binnen de huisstijl.

Presentatie

Een presentatie die mede dankzij een prettig achtergrondmuziekje en heldere opbouw de kijkers aan de hand meeneemt in de wereld van ELT 2015 en ze toegankelijk laat zien waarom ook zij moeten deelnemen.

Al met al, mede dankzij de subtiele 3D effecten en creatieve visuals, de ideale presentatie om potentiële deelnemers te enthousiasmeren voor ELT 2015, Jaarbeurs Utrecht!

Prezi video placeholder visual tv

Video

Om ervoor te zorgen dat de presentatie gemakkelijk deelbaar was en door elke gebruiker altijd en overal te bekijken zou zijn werd naast de interactieve Prezi presentatie ook een video versie gemaakt.

Een mooie aanvulling op de online mogelijkheden die Prezi biedt – onder meer door de presentatie ook deelbaar te maken via Vimeo en Youtube. Inclusief lekker achtergrondmuziekje om de toon te zetten!

Loading Prezi...
Momentje aub..