H.E.L. Shooter

HEL Shooter Prezi presentation firstframe

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

H.E.L. Shooter is dé real-life gaming-experience in Nederland. Met de professionele gear, ervaren acteurs die de storyline neerzetten en Airsoft wapens… the pain is real – en de ervaring voelt ook zo; precies wat H.E.L. met deze presentatie wilde overbrengen tijdens de ‘Up the Game’-conferentie.

Om H.E.L. Shooter passend te presenteren heeft Prezify het volledige traject van de ontwikkeling van een audio-visuele Prezi verzorgd; van support bij de storyline, de concept-ontwikkeling, de productie van audio, video en presentatie… tot pixelperfect opleveren van de Prezi.

 • HEL Shooter - Prezi style - Grid
  Het herkenbare grid van de website vormt de basis van de presentatie...
 • HEL Shooter - Prezi Big Picture - Grid
  ... maar dan uitgebreid! Op maat gemaakt voor alle delen van de Prezi.
 • 3D achtergronden, om het dynamische karakter te benadrukken...
 • ... aangevuld met subtiele achtergrond-video's ...
 • ... en (direct aan het begin) minder subtiele actie-video's - opletten!
 • HEL Shooter - Support icons: Johan Cruyff
  Inclusief custom icons die het verhaal ondersteunen...
 • HEL Shooter - Support icons: Key steps
  ... en helpen om het verhaal te illustreren.
Prezi presentatie ontwerp

“Martijn ontwerpt niet alleen zeer professionele Prezi’s. Zijn kracht zit er vooral in de kern van een verhaal of concept te willen raken. Door zijn steengoede intake gesprek is hij in staat een laagje dieper te komen en de Prezi zo diepte te geven. Hij doet verfrissende voorstellen en stuurt bij op een ondersteunende, maar niet dwingende manier – om zo tot het beste eindresultaat te komen. Een fijn mens en zeer bekwaam in zijn vak. Ik ben onder de indruk en kan Prezify aan iedereen aanbevelen!!”

Marc Pollen
Eigenaar @ H.E.L. Shooter

Briefing

Mission: Presenteer H.E.L. Shooter, dé real-life airsoft gaming-experience in Nederland, op een passend flitsende, immersive en overtuigende wijze tijdens ‘Up The Game’ – the first international Escape Room & Real Life Gaming Conference.

Maak visueel duidelijk wat H.E.L. Shooter toevoegt aan de markt en deel op heldere wijze onze ervaringen.

Creatief

Execution: Een audio-visuele ervaring waarin het publiek zoveel mogelijk wordt meegenomen in de H.E.L.-ervaring; een immersive ervaring voor het publiek met een duidelijke link naar huidige communicatie-uitingen, gebaseerd op bestaande visuele stijl.

Een presentatie waarin ruimte is voor de spreker om te vertellen en om te ervaren voor het publiek.

Presentatie

Accomplished: Een presentatie die indruk heeft gemaakt op het publiek; waarin niet alleen de gedachte achter H.E.L. Shooter en het gevolgde pad worden toegelicht, maar met audio en video ook het beoogde gevoel wordt neergezet.

Mét resultaat: uit de presentatie zijn meerdere internationale contacten ontstaan – to be continued!

Loading Prezi...
Momentje aub..