GCP Central

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

GCP Central is een jong trainingsbedrijf gespecialiseerd in online- en blended Good Clinical Practice trainingen. Deze presentatie wordt gebruikt voor pitches en eerste gesprekken met potentiële klanten. De Prezi biedt een helder beeld van hun werkwijze en diensten, in de persoonlijke toon die past bij het bedrijf.

Voor deze presentatie heeft Prezify het concept, de grafische vormgeving van de illustraties en het ontwikkelen van de Prezi verzorgd. Daarnaast is een geproduceerd in de stijl van de presentatie.

 • Afbeelding-gebruik Prezi presentatie
  Aansprekende afbeeldingen die de content van de Prezi versterken
 • Illustraties op maat gemaakt voor de presentatie
  Op maat gemaakte illustraties in de presentatie
 • Video's ondersteunen het verhaal van de presentatie
 • Een afbeeldingen-grid als basis van de Prezi
  Grid als basis van de Prezi, gebaseerd op bestaande huisstijl
 • Persoonlijke, verhalende presentatiestijl
  Een persoonlijke tone-of-voice en informele vertelstijl in de Prezi

Briefing

Op een heldere wijze de diensten en werkwijze van GCP Central presenteren. Een dynamische presentatie die opvalt tussen concurrenten en voldoende ruimte biedt om het product te kunnen showcasen. Een verhaal dat verteld wordt in de jonge, persoonlijke toon die past bij het bedrijf.

Creatief

Een ontdekkingstocht over een op de huisstijl gebaseerd grid van afbeeldingen. Het lettertype en de custom ‘los-uit-de-pols’ visuals geven de presentatie de tikkie informele toon, zonder te speels te worden. Korte teksten voor context, maar vooral veel ruimte voor de spreker om te vertellen.

Presentatie

De combinatie van foto’s en illustraties geven de presentatie een unieke uitstraling die tussen concurrenten zeker opvalt. Het losse, informele karakter, de persoonlijke toon en verhalende structuur maken het een toegankelijke Prezi waarin ieder publiek gemakkelijk wordt meegenomen.

Prezi video placeholder visual tv

Video

Voor de presentatie heeft Prezify een screencast gemaakt van één van de producten van GCP Central. Om te laten zien wat verwacht mag worden en ter illustratie van de user interface. Show, don’t tell. Om de Prezi een consistente uitstraling te geven, ligt de stijl van de video volledig in lijn met de vormgeving van de presentatie.

Loading Prezi...
Momentje aub..