FrieslandCampina

FrieslandCampina Prezi placeholder

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

Kaas is een belangrijk onderdeel van FrieslandCampina. Deze kaas-Prezi wordt gebruikt als salespresentatie voor de retail; om de producten van FrieslandCampina te verkopen, maar ook om de algemene voordelen van kaas te benadrukken op basis van de drie key-messages ‘nutrient-richness’, ‘taste’ en ‘authenticity’.

Voor de Goodness of Cheese Prezi heeft Prezify het concept verzonnen, de illustraties op maat gemaakt en de productie van de Prezi verzorgd. Gebruiksklaar opgeleverd om te gebruiken als ondersteuning voor presentaties, en gepubliceerd op een waar de Prezi standalone bekeken kan worden.

 • Custom data-visualisatie Prezi Prezi
  Data-visualisaties helpen de content van de Prezi inzichtelijk maken...
 • Foto's Prezi presentatie
  ... en foto's van kaasproducten maken de Prezi levendiger / brengen overzicht
 • Ondersteunende animaties versterken de dynamische uitstraling
 • Prezi huisstijl FrieslandCampina
  Volledig volgens huisstijl - onder meer lettertypes, kleuren en afgeronde hoeken
 • Maatwerk iconen Prezi FrieslandCampina
  ... plus maatwerk iconen en visuals, speciaal ontworpen voor de presentatie
 • Interactieve Prezi navigatie
  Gemaakt voor verschillende situaties; zowel lineair als interactief te gebruiken
 • Screenshot interactieve website FrieslandCampina
  ... én gepubliceerd op een interactieve website, met custom navigatie en extra's

Briefing

Sales-presentatie voor retail als basis voor interne en externe communicatie over kaas. Het moet een levendig, boeiend en interessant verhaal worden, zonder dat daarmee het vertrouwen in de onderbouwing van het verhaal verloren gaat. Daarnaast moet het zowel fysiek gepresenteerd kunnen worden als ‘stand-alone’ kunnen draaien.

Creatief

Een Prezi-presentatie in infographic-stijl de Cheese facts tot leven komen door mooie productfoto’s te combineren met custom illustraties. Overzichtelijk gepresenteerd om snel relevante informatie toegankelijk te maken, met zowel een lineair vertelpad voor presentaties, als interactieve navigatie om stand-alone te bekijken.

Presentatie

Een toegankelijke presentatie waar gebruikers graag doorheen klikken to get their cheese facts straight. De maatwerk visuals maken het makkelijk om informatie snel te begrijpen en onthouden. De gebruikte foto’s en illustraties gecombineerd met de heldere huisstijl van FrieslandCampina geven de Prezi een frisse look en feel.

Interactieve website Goodness of Cheese PreziWeb visual laptop

Website

Interactieve website met geïntegreerde Prezi. Met de Prezi Player API werd een custom navigatiemenu gemaakt om de informatie uit de presentatie zo snel en gebruiksvriendelijk mogelijk toegankelijk te maken. Inclusief download-optie voor zowel de gehele presentatie als losse visuals.

Bekijk de site
Loading Prezi...
Momentje aub..