DRO Amsterdam

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

De Dienst Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Amsterdam houdt zich bezig met de stedelijke ontwikkeling van Amsterdam. Na eerder al een presentatie te laten ontwerpen in het kader van ‘WikicitY’ is ook voor het presenteren van het Strategisch Plan 2025 gekozen voor een Prezi-presentatie.

Prezify heeft voor deze Prezi het grafisch concept verzonnen, beelden bewerkt en de visuals zo vormgegeven dat elementen uit de presentatie gemakkelijk vervangen konden worden. Geschikt dus om in verschillende situaties te gebruiken.

 • Stadsdelen Amsterdam als basis Prezi
  De stadsdelen van Amsterdam als big picture...
 • Zeshoeken grid structuur presentatie
  ... opgebouwd uit een grid van zeshoeken
 • Kaarten van Amsterdam
  Veel ruimte om kaarten van Amsterdam te laten zien
 • Video's ondersteunen de Prezi
 • Foto's van Amsterdam
  Echte foto's van Amsterdam - geen stockbeelden

Briefing

Een beeld neerzetten van de stedelijke ontwikkeling van Amsterdam. Visueel de successen en uitdagingen communiceren, met kaarten de prioriteiten tonen en overtuigend, inspirerend de ambities van de gemeente belichten. Binnen een format dat past binnen de bestaande huisstijl, dat ruimte biedt voor videomateriaal en de mogelijkheid heeft om elementen aan te passen.

Creatief

Een grid van zeshoeken dat samen de stadsdelen vormt die voor dit project relevant zijn. De onderdelen van de presentatie vormen op deze manier de bouwstenen van de stad, waarin de nadruk ligt op het tonen van de uitdagingen en oplossingen. Veelvuldig gebruik van kaartmateriaal sluit aan bij de doelgroep, foto’s van de stad helpen overtuigen door de content praktisch en herkenbaar te maken.

Presentatie

Een boeiende Prezi met een mooie uitsmijter. Video’s van experts ondersteunen de presentatie en onderstrepen het belang van de plannen voor het centrum, de ringzone en de buiten-ring. Dat foto’s uit de dagelijkse praktijk gebruikt werden heeft zijn effect niet gemist. Het resultaat: een overtuigende presentatie die helder communiceert welke investeringen waarom nodig zijn.

Loading Prezi...
Momentje aub..