Antwerpen 2014

Provincie Antwerpen jaarpresentatie 2014 first frame

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

Als nieuwjaarswens zocht het Departement Leefmilieu van de Provincie Antwerpen dit jaar naar een vernieuwende insteek. In plaats van een kaartje ontvingen alle contacten van het departement daarom een e-card met een link naar een Prezi presentatie waarin een overzicht gegeven werd van de belangrijkste activiteiten van 2014.

De Prezi werd opgeleverd binnen een door ons op maat gemaakte, , waar de ontvangers van de e-card onder meer de presentatie konden bekijken en delen via social media. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken werden daarnaast geproduceerd, waar iPad/iPhone gebruikers de presentatie konden bekijken.

Bekijk ook de presentatie uit 2015.

 • Foto als basis Prezi
  Een foto van het team als introductie en 'big picture' van de presentatie ...
 • Timeline structuur Prezi
  ... en omdat het een jaaroverzicht is, werd gekozen voor een tijdslijn als basis
 • Huisstijl Provincie Antwerpen Prezi presentatie
  Volledig conform Antwerpen-huisstijl: grid, kleuren, lettertypes en beeldgebruik
 • De presentatie is opgeleverd inclusief een maatwerk, interactieve website ...
 • Prezi mobiel video
  ... waarvoor in het design ook rekening werd gehouden met iPads en iPhones
 • Verzonden e-card
  De link naar deze Prezi-website werd verzonden als e-card -- ook made by Prezify
Prezi presentatie

“De uitgebreide offerte van Prezify gaf reeds blijk van een treffend inzicht in onze behoeften en huisstijl, en getuigde van heel wat ervaring in de creatie van Prezi presentaties. We werden dan ook niet teleurgesteld. Bovendien konden ze een oplossing bieden voor de flash beperking waardoor Prezi’s niet zomaar op iPads/iPhones afgespeeld kunnen worden. Het design was mooi en zeker een meerwaarde, wat we zelf niet voor mekaar hadden gekregen. Een 100% tevreden klant!”

Thalia Gijsbrechts
Provincie Antwerpen

Briefing

Het jaarverslag 2014 op multimediale wijze, hapklaar interactief en aantrekkelijk onder de aandacht brengen van contactpersonen.

Primaire doelgroep: overheden, verenigingen, bedrijven en professionals werkzaam in leefmilieu. Maar de Prezi is ook voor burgers die begaan zijn met de provincie en haar milieubeleid; ook voor hen moet de inhoud van het rapport toegankelijk zijn.

Creatief

Een tijdslijn als basis van de presentatie, waar van maand tot maand de belangrijkste activiteiten van het departement visueel worden gepresenteerd. Volledig conform huisstijl van de Provincie Antwerpen. Binnen de presentatie is gebruik gemaakt van korte teksten als toelichting van de presentatie, maar de Prezi wordt vooral gedragen door afbeeldingen en video’s om de content tot leven te roepen.

Presentatie

Een overzichtelijke Prezi, die interactief te bekijken is via een op maat gemaakte website. Met de Prezi API werd een extra navigatie-laag toegevoegd, om de presentatie voor een zo breed mogelijk publiek inzichtelijk te maken. Voor gebruikers van iPads en iPhones werd een aparte interactieve video-versie gemaakt. Met succes, bleek uit de toegevoegde analytics om het bereik van de presentatie te meten.

Interactieve Prezi website Provincie Antwerpen 2014Web visual laptop

Website

Website met interactieve menu’s waarmee de presentatie bestuurd kan worden. Met de Prezi API werd de website aangepast aan de Prezi, waardoor het geheel een dynamische, ge├»ntegreerde en complete uitstraling krijgt.

Inclusief voor iPads, social media buttons en analytics om het bereik van de Prezi te meten.

Bekijk de site
Prezi video placeholder visual tv

Video

Omdat Prezi niet native vertoond kan worden op iPads en iPhones is voor de presentatie een aparte video-versie gemaakt, die Apple-gebruikers automatisch te zien krijgen wanneer ze de bezoeken.

Uitgangspunt: de presentatie voor een zo breed mogelijke doelgroep toegankelijk houden, inclusief interactieve navigatie voor tablets. Missie geslaagd!

Loading Prezi...
Momentje aub..