CGI

CGI Prezi firstframe placeholder

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

CGI Nederland nam samen met TU Delft, Accenture, HP, Grontmij, SAS en TomTom als TeamONE deel aan de NDW Pilot Datafusie. Hierin werd gestreden tegen twee andere teams en werden de mogelijkheden van het fuseren van verkeersdata onderzocht.

Voor de presentatie van de resultaten tijdens een symposium van NDW heeft Prezify het concept, de grafische vormgeving van illustraties en het ontwerp van de Prezi verzorgd. Om het delen via social media makkelijker te maken werd daarnaast een gemaakt, inclusief een aantal kleine visuele toevoegingen.

 • Voorbeeld bewerkte foto's presentatie
  Afbeeldingen op maat die relevantie en herkenbaarheid vergroten
 • Prezi animaties - om het verhaal te ondersteunen en omdat het er goed uitziet
 • Maatwerk illustraties Prezi
  Custom visuals illustreren het verhaal
 • Speciale lettertypes maken de vormgeving af
 • Prezi big picture CGI
  Een kaart van het onderzoeksgebied als basis van de Prezi
 • TeamONE Pilot Datafusie logo's
  TeamONE NDW Pilot Datafusie

Briefing

Een overzichtelijke presentatie van de resultaten van de Pilot Datafusie voor een symposium van NDW. De belangrijkste bevindingen uit het eindrapport van TeamONE vertalen naar een eigentijdse, to-the-point Prezi, met een toegankelijke tone-of-voice, die zich zowel visueel als inhoudelijk onderscheidt van de andere presentaties.

Creatief

Voor de herkenbaarheid en praktische toepasbaarheid van de onderzoeksresultaten is het onderzoeksgebied gekozen als basis voor de presentaties. Prezi-animaties versterken de boodschap en zorgen samen met relevante (maatwerk) illustraties voor een innovatieve, aantrekkelijke presentatie van het rapport.

Presentatie

De illustraties en de gelaagde opbouw van de presentatie maakten de presentatie prettig om naar te kijken, maar spelen bij de toelichting van concepten en de implicaties tegelijkertijd een belangrijke rol. Aantrekkelijke vormgeving, een heldere structuur en functioneel gebruik van Prezi-animaties: de ideale afsluiting van een geslaagd project.

Prezi video placeholder visual tv

Video

Een video maakt delen via social media makkelijker. Inclusief een aantal extra special effects die niet mogelijk zijn in Prezi, maar in een video wel gemakkelijk zijn toe te voegen.

Loading Prezi...
Momentje aub..