Buitenspeel

Firstframe alt

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

Buitenspeel ontwikkelt creatieve spellen voor kinderen van alle leeftijden. Op zoek naar een geschikte vorm om hun visie over te dragen aan retailers en potentiële distributeurs en hen te overtuigen om de spellen van Buitenspeel op te nemen in hun aanbod hebben zij ervoor gekozen een professionele sales-presentatie te laten maken in Prezi.

Voor deze presentatie heeft Prezify geholpen met het formuleren van de storyline en, in samenwerking met met Buitenspeel, een creatief concept ontwikkeld waarin de producten van Buitenspeel centraal staan. Daarnaast zijn het bewerken/optimaliseren van de product-afbeeldingen en de productie van de presentatie door Prezify verzorgd. Uiteraard geheel conform Buitenspeel-huisstijl en gewenste uitstraling.

 • Buitenspeel winkel als big picture
  Een schap met Buitenspeel producten vormt de basis van het verhaal ...
 • Productverpakkingen in de presentatie
  ... creatief tentoongesteld ...
 • Sfeerfoto's Buitenspeel speelgoed
  ... en gecombineerd met veel sfeerfoto's van het speelgoed
 • Zelfstandig te bekijken door tekst
  Heldere, tekstuele toelichtingen: daarmee ook geschikt om standalone te bekijken
 • Buitenspeel huisstijl voorbeeld
  Geheel in lijn met de Buitenspeel huisstijl - o.a. lettertypes, kleuren, beelden
 • Opbouw op basis van 4 onderwerpen - gekoppeld aan 4 productcategorieën
 • Buitenspeel producten
  Veel productbeelden helpen de Prezi sterker te maken als sales-presentatie
Prezi presentatie ontwerp

“We hadden op erg korte termijn een bedrijfpresentatie nodig, dit was gelukkig mogelijk bij prezify. We zijn erg tevreden over de vlotte werkwijze. Ook wist Prezify ons verhaal om te zetten in een kort, maar duidelijk beeldverhaal wat goed bij ons merk past.”

Marcel Schagen
Eigenaar @ Buitenspeel B.V.

Briefing

De presentatie moet potentiële distributeurs tonen waarom Buitenspeel hét merk is om toe te voegen aan hun bestaande product-portfolio. Met een herkenbare look & feel en voldoende ruimte om de verschillende BS-producten te showcasen.

Belangrijke uitgangspunten voor de presentatie zijn de high-end positionering van Buitenspeel en de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Daarnaast dient de Prezi speciale aandacht te besteden aan onze missie, onze visie en onze doelstellingen.

Creatief

Een winkelschap waarin het speelgoed van Buitenspeel tentoongesteld wordt als big picture – waarbinnen de stappen van de presentatie gekoppeld worden aan de productcategorieën die BS aanbiedt. Om de productgroepen te communiceren, maar tegelijkertijd ook een prettige, visuele rode draad als houvast voor het publiek.

Met veel aandacht voor de producten / productverpakkingen en sfeerfoto’s om het juiste gevoel over te brengen bij de doelgroep en de presentatie tot leven te wekken.

Presentatie

Een overzichtelijke Prezi die helder de missie, visie en ideeën van Buitenspeel communiceert aan huidige en potentiële partners. En een presentatie die de doelgroep niet alleen laat kennis maken met Buitenspeel als bedrijf, maar dankzij de productshots ook direct bekend maakt met de uitstraling en diversiteit van het Buitenspeel product-portfolio.

Kortom: een toegankelijke sales-presentatie, perfect als ondersteuning voor presentaties bij retailers, (potentiële) distributeurs en andere contacten van Buitenspeel!

Loading Prezi...
Momentje aub..