CEVA Maarssen

CEVA Maarssen locatie

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

WINNAAR BEST BUSINESS PREZI 2015!Corporate presentatie CEVA Logistics Maarssen – één van de 950 locaties van CEVA. De presentatie is gemaakt voor een meeting van Nederlandse sites, deze keer gehost door CEVA Maarssen. In de Prezi wordt het publiek door site-manager Joris van Hal rondgeleid door de site – gemodelleerd op basis van de echte locatie.

Voor de presentatie heeft Prezify het concept ontwikkeld, de grafische vormgeving verzorgd en ondersteund bij het formuleren van de storyline.

 • Custom illustraties - gebouw
  Maatwerk illustraties, gebaseerd op de echte locatie in Maarssen
 • Met opbouwende animaties wordt steeds verder ingezoomd
 • Illustraties ondersteunen het verhaal en geven de prezi een speelse uitstraling
 • Creatieve effecten dragen bij aan de uitstraling
 • De tekstuele content sluit naadloos aan op de stijl...
 • ...met ruimte voor afbeeldingen, op creatieve manier binnen het concept verwerkt
 • Functionele animaties, passend binnen de vormgeving
 • Best Business Prezi 2015
  Bekroond door Prezi.com als Best Business Prezi 2015!
Prezi design

Why we love it: This prezi is far more engaging than your average company onboarding presentation. Instead of running through bullet-pointed lists, this prezi takes viewers on a virtual tour of the CEVA Logistics’ office in Maarssen, NL—far more memorable than a text-heavy presentation.”

Jury Prezi Award
2015 @ Prezi.com

Briefing

Een opvallende presentatie, die op creatieve wijze een overzicht geeft van de werkzaamheden van CEVA en illustreert wat de Maarssen-site uniek maakt. Een dynamische, inspirerende introductie van de dag, waarin de toon best wat speelser mag zijn – zonder de inhoud uit het oog te verliezen.

Creatief

Een voorproefje op de rondleiding van de rondleiding die later die dag zal gaan plaatsvinden – gemodelleerd naar de echte locatie, wordt het publiek meegenomen in een virtuele tour door het gebouw. De verschillende ruimten en de mensen van CEVA zelf vormen de leidraad om het verhaal te vertellen.

Presentatie

Een opvallende presentatie, waarin het publiek op een mooie manier wordt meegenomen in de wereld van CEVA. En een Prezi die niet snel vergeten zal worden – wat allereerst ook blijkt uit de enthousiaste reacties van het publiek, en natuurlijk ook uit de bekroning van ‘Best Business Prezi 2015’!

Loading Prezi...
Momentje aub..