.Amsterdam Domein

.Amsterdam domein Prezi firstframe

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

Voor het nieuwe domein .AMSTERDAM heeft Prezify een dynamische presentatie ontwikkeld, vooral bedoeld om te gebruiken tijdens (internationale) beurzen. Een Prezi ter promotie van http://geefmijmaar.amsterdam met mooi gevisualiseerde feiten waarom Nederland zo’n mooi domeinland is en met name waarom ‘puntAmsterdam’ het zo’n mooi domein is.

De presentatie ligt volledig in lijn met de door Buutvrij-ontwikkelde campagne en stijl. Dus veel laat het maar zien en lekker direct. Om de presentatie ook voor de beursvloer geschikt te maken hebben we een speciale, plug & play video versie gemaakt van de facts waarom de échte Amsterdammer niet zonder .AMSTERDAM-domein kan… Eindigt jouw url nog steeds op .nl?!?

 • puntAmsterdam campagne-beelden
  In de presentatie wordt veel beeldmateriaal uit de campagne gebruikt...
 • puntAmsterdam campagne toon
  ... natuurlijk in juiste toon
 • Visualisatie domeinen in Nederland
  Met veel feiten over Nederland als domeinland...
 • ... gekoppeld aan voorbeelden van het Amsterdam domein...
 • Look & feel presentatie
  ... gepresenteerd conform de look & feel van overige communicatie
 • Kleine Prezi-animaties versterken het dynamische gevoel van de presentatie...
 • Prezi animaties functioneel voorbeeld
  ... en ondersteunen de feiten op een speelse, maar ook functionele manier
 • Custom visuals
  Custom illustraties visualiseren de gepresenteerde feiten
Prezi presentatie ontwerp, Prezi video

“Prezify leverde ons in weinig tijd precies de Prezi presentatie die we nodig hadden voor een beurs in Argentinië. Martijn was behulpzaam en proactief, en maakte met weinig middelen van ons een perfecte presentatie. Alleen jammer dat het geen Amsterdammer is… ;-)”

Paul Molenaar
Directeur @ DotAmsterdam

Briefing

Gelikte beurspresentatie om te tonen op de wanden van de booth. De Prezi moet aan de hand feitjes helder communiceren waarom .amsterdam zo’n mooi domein is en Nederland zo’n mooi domein-land is. Inclusief informatie over mede-sponsor SIDN en de campagne die gevoerd is en zal worden.

Creatief

Uiteraard ligt de stijl van de presentatie in lijn met de ‘lekker Amsterdamse’ toon die Buutvrij ontwikkelde voor de campagne. Kort en krachtig met heldere visuals met de kaart van Amsterdam als 3D-achtergrond en veel bestaande campagnebeelden om het dynamische gevoel te versterken.

Presentatie

Leuke, speelse visuals en subtiele Prezi-effecten om de aandacht te trekken met heldere, hapklare feiten die het verhaal vertellen. Al met al een lekkere presentatie om naar te kijken, die goed past binnen de bestaande stijl en door de ‘wist-u-dat’ opzet perfect als achtergrond voor beurzen.

Prezi video placeholder visual tv

Video

Om de Prezi te optimaliseren als beurspresentatie, met de juiste timing van animaties en de achtergrondmuziek van de campagnevideo, is de presentatie opgeleverd als video. Daardoor volledig ‘plug and plug’ en ideaal voor events als deze.

Loading Prezi...
Momentje aub..