Advicent

Prezi firstframe placeholder

We zijn de Prezi aan het laden...

Dit kan soms een momentje duren - geen zin in wachten? Bekijk alvast een paar screenshots uit de Prezi! We laten het weten wanneer we er klaar voor zijn...

Presentatie in opdracht van RAAK om te gebruiken voor een productlaunch van Advicent. Narrator is een nieuw product, waarmee je gemakkelijk applicaties kunt bouwen. De presentatie is door de CEO van Advicent gebruikt om tijdens een congres deze nieuwe tool te lanceren.

Voor het ontwikkelen van deze Prezi-presentatie heeft Prezify samengewerkt met RAAK. Gebaseerd op een storyline van RAAK en een bestaand video-concept heeft Prezify in overleg het creatieve concept vertaald naar een Prezi-format, de ondersteunende visuals geselecteerd en ontworpen en de uiteindelijke presentatie geproduceerd.

 • Overview Advicent Prezi presentatie
  Een bureaublad in lijn met de product-video als basis van de Prezi
 • Animaties Prezi Advicent
  Functionele animaties ondersteunen de presentatie
 • Tijdslijn rode draad Advicent presentatie - start
  Voor de introductie wordt een tijdslijn gevolgd...
 • Tijdslijn rode draad Advicent presentatie - einde
  ... die doorloopt tot het eind van deel 1
 • Huisstijl Advicent - kleuren en lettertype
  Conform Advincent huisstijl: kleuren en lettertype
 • Creatief vormgegeven statistieken in de Prezi
  Creatieve statistieken...
 • Beeldgebruik Advicent presentatie
  ... passende afbeeldingen...
 • Iconen Advicent
  ... en iconen maken de presentatie af
Prezi presentatie ontwerp

“Erg tevreden over de professionele werkwijze en het eindresultaat, ondanks de strakke deadline van de presentatie. Het begrip voor de beknopte briefing en de creativiteit om daar voor de Prezi een eigen visuele invulling aan te geven was verrassend en sterk. De korte lijnen, snelle iteraties en het openstaan voor feedback maakten het een zeer aangename samenwerking. Verwachtingen overtroffen!”

Rick van der Wal
Concept developer @ RAAK

Briefing

Een presentatie die als product-launch opvalt tussen de andere presentaties. Een dynamisch, visueel verhaal wat een kritisch, zakelijk publiek aanspreekt en helpt overtuigen. Geschikt om te presenteren voor een groot publiek en voldoende ruimte biedt voor de spreker om zijn verhaal te vertellen.

Creatief

Gebaseerd op een bestaand video-concept van RAAK Online Beleving wordt het publiek meegenomen over een bureau. De spullen op het bureau visualiseren de manier waarop de software gebruikt kan worden, namelijk als brede toolbox. Tegelijkertijd dienen ze als haakje voor de verschillende onderdelen van de presentatie.

Presentatie

Een heldere presentatie die dankzij een overzichtelijke storyline en relevante maatwerk visuals de ideale ondersteuning is voor een belangrijke productlancering. Een opvallende presentatie die goed ontvangen werd door het publiek en het product direct op een heldere, overtuigende manier op de kaart heeft gezet.

Loading Prezi...
Momentje aub..